Gör fint med en trapphusmålning

Det är kul att göra om och få det att bli finare hemma, det finns så mycket som man kan hitta på och som man känner kan göra att det blir lite extra fint och fräscht hemma. Man skulle till exempel kunna göra i ordning trapphuset om man har ett sånt, det gör så mycket om entrén är fin tycker jag. Det är så fint hem trapphusmålningar tycker jag. Ja att måla trapphus gör så stor skillnad och det finns många fina trapphus att inspireras av. Speciellt gamla trapphus som har vackra trapphusmålningar det är så fint och det gör hela fastigheten.

Mycket man kan göra med lite färg

Ja det finns verkligen mycket som man verkligen kan göra med lite färg och det finns så mycket skoj som man kan hitta på och som kan göra att det blir så fint som man vill ha det och som ger det lite mer liv och mer personlighet.
Det är bra och se hur andra har gjort och få inspiration på det viset så att man kan se hur det skulle kunna se ut hemma hos en själv eller i den fastighet som man har tänkt att göra om i. Ja det finns så mycket som man kan göra och som skulle vara kul att göra när man väl bestämmer sig för att göra om och få det att bli så fint som man vill. 
Ja med lite färg och fina idéer så kan man göra så mycket och det finns så många saker som man kan göra och som gör att det blir lite extra fint när man göra om hemma. Jag tycker det är kul att kolla på inredningsprogram och se vad man kan göra och se hur andra har gjort för att få tips och idéer på hur man själv kan göra saker för att få det att bli finare.